Ota yhteyttä

Tiina@vaikuttavaa-sisaltoa.fi

+358 45 7872 4542

Varaa tapaaminen

Onko yrityksellesi ajankohtaista alkaa tietoisesti rakentaa yrityksen brändiä ja luoda uniikki, yritystäsi autenttisesti kuvaava brändi, joka tuo kilpailuetua?

Tarvitsetko yrityksesi sisältömarkkinointiin selkeän suunnan ja toimivat prosessit, joilla sisältömarkkinointia saadaan toteutettua suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, juuri oikeissa kanavissa? Olisiko aika tehdä yrityksesi sisältömarkkinoinnista tavoitteellista toimintaa, joka tarjoaa arvoa potentiaalisimmille asiakkaillesi, mutta myös palvelee yrityksesi liiketoiminnallisia päämääriä?

Löytävätkö asiakkaat yrityksesi hakukoneiden kautta tuotteisiisi tai yrityksesi palveluihin liittyvillä hakusanoilla? Saatko verkkosivujesi kautta myyntiä, tarjouspyyntöjä tai yhteydenottoja? Palvelevatko verkkosivujesi sisällöt asiakkaita, ohjaten heitä lähemmäs ostopäätöstä, vai poistuvatko asiakkaat nopeasti verkkosivuiltasi? Olisiko aika hakukoneoptimoida yrityksesi verkkosivut ja varmistaa, että verkkosivujen sisällöt aidosti palvelevat asiakkaitasi ja houkuttelevat ostamaan juuri sinun yritykseltäsi?

Tarvitsetko hakukoneoptimoidun myyntisivun uudelle digitaaliselle tuotteelle tai palvelulle, jolle haluat saada näkyvyyttä ilman maksettua mainontaa?

Jos vastasit kyllä mihinkään näistä, voin todennäköisesti olla avuksi!

Varaa etäkahvihetki kanssani tästä, silloin kun sinulle sopii. Keskustellaan yhdessä siitä, mitä yrityksesi tarvitsee. Tapaamisen pohjalta laadin sinulle tarpeidesi mukaisesti räätälöidyn tarjouksen. Tapaaminen on sinulle maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Tiedätkö jo, missä tarvitset apua?

Mikäli sinulla on jo selkeä visio siitä, mitä yrityksesi tarvitsee, laita minulle tarjouspyyntö sähköpostiin:

Tiina@vaikutavaa-sisaltoa.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat minut myös puhelimitse: 045 7872 4542

Vastaan puheluihin arkipäivisin klo 9-17 välillä. Jos olen tapaamisessa, soitan sinulle takaisin, kun vapaudun!

Ollaan yhteydessä!

-Tiina