Laadukkaat hakukoneoptimoidut sisallot verkkosivuilla ohjaavat liikennetta verkkosivuille ilman maksettua mainontaa ja kertovat yrityksesi viestia ympari vuorokauden. Teksti ja megafonin kuva.

Sisällöntuotantoa verkkosivuille

Toteutan verkkosivuille hakukoneoptimoituja tekstisisältöjä, joilla saadaan laadukasta liikennettä yrityksesi verkkosivuille. Hakukoneoptimoitu sisältö auttaa potentiaalisia asiakkaitasi löytämään yrityksesi juuri silloin kun he ovat kiinnostuneita siitä mitä myyt. Laadukas hakukoneoptimoitu sisältö, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi, tuo täysin ilmaiseksi potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillesi kuukaudesta toiseen. Laadukkaat sisällöt ratkaisevat, saatko myyntiä ja uusia asiakkaita verkkosivujesi kautta.

Hakukoneoptimoidun tekstin tuottaminen on vaativampaa ja vie hieman enemmän aikaa, kuin tavallinen sisällöntuotanto, mutta verkkosivujen tärkeimmät sisällöt kannattaa hakukoneoptimoida. Pitkällä aikavälillä hakukoneoptimoidut sisältötekstit maksavat itsensä takaisin. Laadukas ja kohderyhmällesi relevantti sisältö ei vanhene, vaan tuo yrityksellesi jopa vuosien ajan täysin ilmaista näkyvyyttä ja liidejä. 

Tarvitsetko verkkosivuillesi uuden etusivun sisällön, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita verkkosivullesi, laadukkaita hakukoneoptimoituja artikkeleita blogiisi tai ehkä myyntisivuille hakukoneoptimoituja sisältötekstejä yrityksesi palveluiden tai digituotteiden myyntiin? 

Olen luonut sinulle muutamia valmiiksi tuotteistettuja kokonaisuuksia hakukoneoptimoiduista tekstisisällöistä, eli SEO-content writing palveluista. 

SEO-Content writing sisällöntuotanto

Hakukoneoptimoidut sisältötekstit sopivat erityisen hyvin verkkosivujen etusivulle houkuttelemaan kävijöitä verkkosivuillesi tai tuomaan liikennettä yritysblogiisi. Voit ostaa minulta tarpeisiisi sopivan yksittäisen sisältötekstin verkkosivuille tai tarvittaessa vaikka kaiken tekstisisällön verkkosivuillesi.

Halutessasi voit ostaa minulta hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa myös kiinteään kuukausihintaan esimerkiksi yritysblogiisi. Sisällöntuotantoon voidaan tehdä 3-kuukauden, 6-kuukauden tai 12-kuukauden sopimus.

Kuukausihinta määrittyy yrityksellesi kuukausittain laadittavien sisältötekstien pituuden ja määrän mukaan + haluamiesi lisäpalveluiden perusteella, jos esimerkiksi toivot, että julkaisen sisällöt puolestasi, sekä teen Googlelle indeksointipyynnön uusista verkkosivuillasi julkaistavista sisällöistä.  

Hakukoneoptimoitujen sisältötekstien toteutukseen sisältyy aina:  

  • Manuaalinen avainsanatutkimus artikkelin aiheesta ja sopivan avainsanan valinta artikkelille 
  • Laadukkaiden lähdemateriaalien etsiminen ja taustatyöt artikkelin kirjoittamista varten 
  • Hakukoneoptimoidun sisältötekstin kirjoittaminen artikkelin aiheesta 
  • ALT-tekstien suunnittelu artikkelin kuville 
  • Yksi maksuton kommentointi- ja muokkauskierros ja muokkausten toteutus, jos tekstiin halutaan lisätä jotain, poistaa jotain tai muokata tekstiä ennen julkaisua 

Artikkeli, jonka pituus on 700-1000 sanaa 490 € + ALV 24 % 

Artikkeli, jonka pituus on 1000-1400 sanaa 750 € + ALV 24 % 

Artikkeli, jonka pituus on 1400-2000 sanaa 990 € + ALV 24 % 

Sisällöntuotannon toteutus käytännössä

Toimitan valmiin sopimuksen mukaisen hakukoneoptimoidun tekstin sovitussa aikataulussa valintasi mukaan joko word tiedostona yrityksesi sähköpostiin tai Google Driven kautta. Halutessasi voidaan myös sopia, että kirjoitan tekstin luonnokseksi suoraan verkkosivuillesi yrityksesi blogiin, jos on kyse blogisisällöstä ja haluat että kirjoitan yrityksellesi useampia blogiartikkeleita. 

Voin lisätyönä halutessasi myös julkaista tekstin yrityksesi verkkosivuilla ja lähettää Googlelle yrityksesi Search Console tilin kautta sisällön indeksointipyynnön. Manuaalisen indeksointipyynnön tekeminen Google Search Consolen kautta nopeuttaa sitä, että Google huomioi uuden sisällön verkkosivuillasi ja alkaa ohjata liikennettä uudelle tai uudistetulle sisältösivulle.  

Mikäli yrityksesi verkkosivuille ei vielä ole asennettu Google Search Consolea, voin tehdä myös sen puolestasi! 

Toteutan lisätyöt 80 €/h + ALV 24 % 

Onko sinulla kysyttävää sisällöntuotannon palveluista? 

Laita minulle sähköposti Tiina@vaikuttavaa-sisaltoa.fi tai varaa tapaaminen kanssani! Tapaaminen on sinulle maksuton, eikä se koskaan sido sinua mihinkään. 

SEO-Copywriting palvelut 

SEO-copywriting tuo liikennettä suoraan yrityksesi myyntisivuille. Laadukas hakukoneoptimoitu myynticopy nostaa esille myymäsi palvelun tai tuotteen hyödyt asiakaslähtöisesti ja konkreettisesti sekä houkuttelee unelma-asiakkaitasi ostamaan. Myynnillisen kirjoittamisen tärkein tavoite on puhutella onnistuneesti yrityksesi unelma-asiakkaiden ongelmia ja kipupisteitä, osoittaa heille konkreettisesti, kuinka tuotteesi tai palvelusi ratkaisee asiakkaan ongelman ja vie häntä lähemmäs niitä tavoitteita, joita hänellä on.

SEO-copywriting teksteille en pysty määrittelemään sinulle valmiita hintoja, sillä erilaisten myyntisivujen kirjoittaminen vaatii hyvin vaihtelevasti taustatyötä.  

Mikäli myymäsi tuote tai palvelu on suhteellisen yksinkertainen ja helposti hahmotettava, laadukkaan myyntisivun kirjoittaminen vaatii vähemmän vaivannäköä kuin monimutkaisempien ja abstraktiempien tuotteiden tai palveluiden kohdalla.  

Yrityksesi toimiala saattaa myös vaikuttaa siihen, kuinka helppoa tai vaikeaa myymällesi tuotteelle tai palvelulle on toteuttaa laadukas hakukoneoptimoitu myyntisivu. 

Tarvitseeko yrityksesi myyvästi kirjoitettuja hakukoneoptimoituja sisältöjä verkkosivuille?

Varaa tapaaminen kanssani tästä. Jutellaan yhdessä yrityksesi tarpeista ja siitä, voisinko olla avuksi yrityksellesi. Laadin tapaamisen pohjalta yrityksesi tarpeisiin pohjautuvan tarjouksen SEO-copywriting palveluista. Sanon sinulle rehellisesti suoraan myös sen, mikäli minulla ei ole tarjota sinun yrityksellesi sopivaa ratkaisua. Tapaaminen on sinulle maksuton eikä sido sinua mihinkään.  

 Ollaan yhteyksissä!

Tarvitseeko yrityksesi laadukkaasti toteutettua SEO sisallontuotantoa?

-Tiina